promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex zenéje lett a Michael Kors reklámdala
Borítókép:  Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Arról mi is beszámoltunk, hogy a Versace fel akarja vásárolni a Michael Kors-t, amit azóta meg is tett. Ennek ellenére a Michael Kors elindította a '90-es évek inspirálta reklámját, amihez meglepő módon ByeAlex Korskorskors című számát választotta. A reklám a cég Instagramján debütált.
A klip már átlépte a kilenc milliós nézettséget a Youtube-on.

A 24.hu megkereste az énekest, hogy mondja el, hogyan került kapcsolatba a dala a Michael Kors-szal.
A kiadóm, a Magneoton kapcsolatban áll nemzetközi publishing cégekkel és ügynökségekkel. Még nyár elején egy ajánlóban jutott el a Michael Korshoz a dalunk, és azonnal le akartak csapni rá az új nemzetközi online kampányukhoz.
Az énekes azt is hozzátette, hogy az ügynökség már gyártotta a reklámot, miközben még az egyeztetési fázisban tartottak a megbeszélések. Végül múlt héten kaptak arról jelzést, hogy a héten lesz nyilvános a kisfilm.

A sikert így kommentálta az énekes Facebook-oldalán:
Köszi a sok gratulációt a Michael Kors ügy kapcsán. Jól esik látni, hogy sok utálkozó-mocskolódó komment mellett rengeteg támogató is van. Pedig nem lettem se világsztár, se rosszat nem tettem, csak (megint) írtam egy dalt, ami megtetszett a márkának; ennyi... És Tembo illetve Hiro barátom-, na meg kingBj nélkül sose lett volna olyan jó, amit pár hónapja zuhanyozás közben kitaláltam...
Na, de ígérem, novemberben új Slepp dalt hozok a Slepp fanok számára, ami totál más, igazi chill, kedves szerelmes dal lesz... hiányzik most az ilyesmi...
(Promotions Media)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás