Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Cloud 9+ lecsapott a Viszlát nyárra

A Cloud 9+ lecsapott a Viszlát nyárra

Zene, Film & Kultúra

A Cloud 9+ lecsapott a Viszlát nyárra

Zene, Film & Kultúra

Promotions 07:22
A Cloud 9+ repertoárja eddig kizárólag angol nyelvű dalokból állt, azonban nyáron ezt a szokásukat megtörve készítették el Járai Márkkal és Fura Csével a Petőfi Zenei Díj hivatalos himnuszát, a Valaki mondja el című felvételt. Ezt a sort folytatják most a világszerte ismert AWS-dal, a Viszlát nyár feldolgozásával.

A metálslágert jóval elektronikusabbra vették, igazi Cloud-dalt faragtak belőle, így cseppet sem veszített elsöprő lendületéből és kirobbanó erejéből. A közönség által elnevezett zenei résznél, azaz a „dropnál” fel is fognak szisszenni a rajongók, amikor beindul az igazi dubstep. Az idei Sziget Fesztiválon még csak élőben mutatták meg a dalt, ahol Siklósi Örs is csatlakozott hozzájuk a színpadon, most viszont rögzítették is a feldolgozást, amihez egy vagány szövegvideót is forgattak az élő fellépésük kockáiból vágva.

A Cloud 9+ frontembere, Szivák Zsolt mesélt is arról kicsit, hogy jött létre a közös dal:
Évek óta nagyon jóban vagyunk az AWS tagjaival, szakmai barátságot ápolunk a srácokkal, és nagyon örültünk, amikor megnyerték a lehetőséget, hogy ők menjenek ki az Eurovízióra. Ettől a sikertől függetlenül is nagyon bírjuk ezt a dalt, és szerettünk volna mi is hozzátenni, és kifejezni a tiszteletünket a metálos barátaink iránt. Tök jó, hogy ők is lelkesedtek, és Örs elfogadta a felkérésünket a Szigetes fellépésre is. Remek móka volt együtt tombolni a színpadon, most pedig az egész online is elérhetővé vált a szöveges videónk formájában.
Legközelebb Budapesten november 23-án látható a Cloud 9+ az A38 Hajón, ahol természetesen a „Viszlát nyár”-t is elzúzzák a srácok.

(Torony)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria