promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új dalt kaptunk Armin van Buurentől
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A trance producer most nagyon erősen bedobott egy pop tablettát, mert elektronikus zenei megőrülést valószínűleg csak a remixeknél fogunk kapni. A holland mágus Wild Wild Son című dala erősen rádióbarát lett, de mint tudjuk, mostanság már el szokott indulni ebbe az irányba is.

Armin is elismerte, hogy a mostani track nagyon különbözik a korábbi munkáitól, de pont ettől is lett nagyon személyes az egész. Szóval nem trance szerzemény ez, de még nem is house, csak egy kedves kis dal, ami abszolút nem akar tolakodni, csak megpróbálja belopni magát a szívünkbe.

A fenséges zongora akkordokat Sam Martin hangja egészíti ki, aki hozza a szokásos formáját. Neki a neve onnan lehet ismerős, hogy sokszor dolgozott már együtt David Guettával. Olyan slágereket tettek le együtt az asztalra, mint a "Dangerous" vagy a "Lovers On The Sun".

A klipben Arminék a festői pusztában adják elő a dalt, közben egy apa és fiú kapcsolatát követhetjük végig. A videó nem akar megbotránkoztatni semmivel: egy felnövés történetét láthatjuk benne, ahol a fiúnak a semmiből el kell majd indulnia a nagyvilágba, de sajnos egy nem túl boldog helyre.

Armin szívhez szóló dala tökéletes táptalaja lesz az újragondolásoknak. Ezekből egészen biztosan több műfaj is képviselteti magát, de a trance az tuti. Már írták is kommentben, hogy Buuren club mixét nagyon várják a rajongók, de most még barátkozzunk kicsit az eredetivel!

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás