promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett Jess Glynne legújabb albuma
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Jess Glynne 2015-ös, „I Cry When I Laugh” című albumával robbant be, a rajongók kapkodták a lemezt, világszerte mintegy kétmillió példányban értékesítették.

Glynne 12 új dalt pakolt rá a mostani korongra, ami gyakorlatilag a saját történetét mutatja be. A vörös szépség mindig dalaival válik nyitott könyvvé a rajongók előtt. Most is énekel a saját sikerének feldolgozásán át a szerelmi csalódásokig mindenről.

Az anyagról eddig megjelent számok simán hozták, amit kell, Jess Glynne néhány nap alatt több tízmillió megtekintést zsebelhetett be a videómegosztón, az „I'll Be There” című slágerére már majdnem 55 millióan kattintottak, de ne feledkezzünk meg Jess Glynne „All I Am” daláról sem, hiszen a klip az énekes-dalszerző kulisszák mögötti életét mutatja be a rajongóknak.

Jess Glynne intim, de mégis népszerű témákat feszegető dalaival emberek millióihoz ért el. Olyan topikokat énekelt meg, amelyeken minden nő átmegy, lemezre vitte az álmokat, amelyek néha nem válnak valóra és már csak mosolyogni lehet rajtuk, de énekel szerelemről is, ami néha édes, olykor viszont keserű.

Az énekesnő a lemezt egy arénaturnéval fogja ünnepelni, és mivel nálunk is visszatérő vendég, így valószínű, hogy újra láthatjuk majd. A közönség legutóbb a SZIN-en bulizhatott a koncertjére. Most viszont készüljünk fel a turnéjára az új albummal, amit ide kattintva tudunk elérni.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás