promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem akarnak melléfogni a Fekete Párduc második részével
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Bődületes információt fogok közölni: aki még ebből nem találta ki, az is biztossá vált, hogy jön a második rész. Bár hülyeség is lett volna nem készíteni neki, mert a Fekete Párduc minden várakozást felülmúlt.

T'Challa kalandja a kritikusokat megfogta, hát még a közönséget, mivel elkezdtek tódulni a moziba a filmre. Csak Amerikában 700 milliót hozott az alkotás, míg világszinten 1,3 milliárd dollárt. Persze a mozi a Marvel szuperhősfilmjeihez méltó költségvetést kapott, mivel 200 milliót áldoztak rá.

Ryan Kyle Coogler még első nagyjátékfilmjével, A megállóval került tűzközelbe. Ez a 2013-as Sundance Filmfesztiválon erős kritikai sikert aratott, ami utat nyitott neki Hollywood felé, bátran állíthatjuk, elég hamar, mivel a rendező még csak 32 éves. A lehetőséget meghálálta, mivel társ-forgatókönyvíróként és rendezőként felélesztette a Rocky franchiset a Creed: Apollo fiával.

A Fekete Párduc már csak hab volt a tortán, és jó választásnak bizonyult, hogy rá bízták a film elkészítését. A stúdió nem is vacakolt sokat, és leszerződött a második részre is Cooglerrel.

Az író-rendező jövőre tud nekiállni megírni a forgatókönyvet, szóval a sztori még csak az ő fejében körvonalazódik éppen. Coogler jelenleg állandó munkatársával, a Fekete párducban is szereplő Michael B. Jordannel a Wrong Answer című filmjének fejlesztésén dolgozik, és emellett LeBron James Space Jam-folytatásának executive producere. Azt már meg sem említem, hogy a Creed 2 forgatókönyvét is ő jegyzi, szóval volt és van elfoglaltsága bőven.

A Disney így nem tudja, hogy mikor fog kezdődni a forgatás, de még sokáig várnunk kell a Fekete Párduc második részére. Addig viszont kapunk Marvel filmet bőven, szóval nem kell aggódni.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás