Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagy bejelentést tett az Aranyélettel kapcsolatban az HBO

Nagy bejelentést tett az Aranyélettel kapcsolatban az HBO

Zene, Film & Kultúra

Nagy bejelentést tett az Aranyélettel kapcsolatban az HBO

Zene, Film & Kultúra

Promotions 17:55
Az HBO közzétette az Aranyélet harmadik évadának legújabb előzetesét (a cikk végén megnézheti). Azonban egy sokkal fontosabb hírrel is szolgált a sorozatot gyártó és forgalmazó cég: október 14-én az HBO GO-n mind a nyolc rész, azaz a teljes évad elérhető lesz.

A díjnyertes, és az Amerikai Egyesült Államokban is bemutatott sorozat, a magyar HBO saját fejlesztésű sorozata, az Aranyélet idén ősszel ér a végéhez. A Miklósi család életének története pár hónappal a második évad eseményei után folytatódnak. 

Miklósiék végre azt az aranyéletet élhetik, amire mindig is vágytak. A Dunakanyarhoz költöznek, ahol Janka (Ónodi Eszter) versenybe szállt a polgármesteri címért, Attila (Thuróczy Szabolcs) pedig legjobb barátjával, a milliárdos Gáll Ferenccel (Végh Zsolt) egy óriási beruházást készül nyélbe ütni. Gyerekeik is helyes útra tértek: Márk (Olasz Renátó) barátnőjével, Biankával (Staub Viktória) saját vállalkozást vezet, Mira (Döbrösi Laura) pedig gyakornokoskodik, és közben készül az egyetemre.

De újra bebizonyosodik, hogy Miklósiék életében a harmónia csak látszat, a felszín alatt továbbra is forrnak az indulatok.

(TK)

Borítókép: HBO GO