promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borítókép:  HBO GO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]Az HBO közzétette az Aranyélet harmadik évadának legújabb előzetesét (a cikk végén megnézheti). Azonban egy sokkal fontosabb hírrel is szolgált a sorozatot gyártó és forgalmazó cég: október 14-én az HBO GO-n mind a nyolc rész, azaz a teljes évad elérhető lesz.

A díjnyertes, és az Amerikai Egyesült Államokban is bemutatott sorozat, a magyar HBO saját fejlesztésű sorozata, az Aranyélet idén ősszel ér a végéhez. A Miklósi család életének története pár hónappal a második évad eseményei után folytatódnak. 

Miklósiék végre azt az aranyéletet élhetik, amire mindig is vágytak. A Dunakanyarhoz költöznek, ahol Janka (Ónodi Eszter) versenybe szállt a polgármesteri címért, Attila (Thuróczy Szabolcs) pedig legjobb barátjával, a milliárdos Gáll Ferenccel (Végh Zsolt) egy óriási beruházást készül nyélbe ütni. Gyerekeik is helyes útra tértek: Márk (Olasz Renátó) barátnőjével, Biankával (Staub Viktória) saját vállalkozást vezet, Mira (Döbrösi Laura) pedig gyakornokoskodik, és közben készül az egyetemre.

De újra bebizonyosodik, hogy Miklósiék életében a harmónia csak látszat, a felszín alatt továbbra is forrnak az indulatok.

(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás