promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sok minden kiderült az élőszereplős Star Wars sorozatról
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Jon Favreau arca nekem még mindig megvan, amikor Pete Beckert játszotta a Jóbarátokban, de hol van ez már? Azóta rendezőként istenítik, aki igazából beindította a Marvel-moziuniverzumot, mivel ő rendezte a Vasember első és második részét is. Most nem kis feladatott bízott rá a Disney, mivel neki kell levezényelnie az új Star Wars sorozatot.

Favreau nagyon szereti a Csillagok Háborúját, sőt, szinkronizált is már a Star Wars: A klónok háborúja című rajzfilmsorozatban és a Solo: Egy Star Wars-történetben is hallhattuk, mivel ő kölcsönözte a hangját Rio Durantnak.

A széria a „The Mandalorian” címet kapta, és egy teljesen új szereplőre fog építeni. A Disney nem bízta a véletlenre, és 100 millió dollárt adott a csapatnak, hogy készítsék el a sorozatot.

Természetesen rengeteg pletyka van a rajongók részéről, amiről az egyik legtüzesebb, hogy Pedro Pascal fogja játszani a főszerepet. De ezekkel még ne foglalkozzunk, inkább lássuk azt, ami van!

Favreau például már meg is osztott a közönséggel egy kis mini szinopszist:
Jango és Boba Fett története után egy új harcos kerül előtérbe a Star Wars-univerzumból. A Mandalorian a Birodalom bukása után, az Első Rend felemelkedése előtt játszódik. Egy magányos harcos útját követjük a galaxis külső vidékén, az Új Köztársaság fennhatóságától távol.
Tehát a sorozat valahol A Jedi visszatér után akar bekapcsolódni a történetbe, és felépíteni egy külön kis szálat. Amúgy jelenleg úgy néz ki, hogy Jon Favreau inkább az írói és produceri munkákat fogja felügyelni, és a rendezést másra fogja bízni. Arról még nem tudunk, hogy a sorozat hány részes lesz, ahogy a premierről sem, de az már biztos, hogy a streaming szolgáltatás valahol 2019 év végén fog debütálni.

A Disney felkötheti a gatyát, mivel nagyon nagy nevekkel kell felvennie a harcot úgy, hogy a sorozat piac istenesen kezd telítődni. Ha éjjel-nappal sorozatokat bambulna az ember, még az se lenne elég, így mindenki elkezdett szelektálni. Bár egy Star Wars élőszereplős széria ilyen költségvetéssel azért hatalmas nagy visszhangot fog kapni.

A Disney platformját nem kell félteni, lesz anyag rajta bőven: itt mutatják be a Marvel-filmeket és sorozatokat, valamint a Pixar és a Lucasfilm produkcióit is.

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás