promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ben Afflecket mintha kicserélték volna
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ezen a héten befejeztem a negyven napos kezelést, és továbbra is maradok az elbocsátott paciensek programjában
– írta az Instagramján Ben Affleck.

A színész még augusztus végén vonult be egy luxusvillában berendezett elvonóra, hogy szakemberek segítségével szabaduljon meg az alkoholtól. Az akkor készült képek tanúsága szerint Affleck alaposan szét volt csúszva a becsekkoláskor, exfeleségét, Jennifer Garnert kérte meg rá, hogy szállítsa be a rehabra, mert egyedül képtelen lenne bevonulni. Negyven napra rá mintha egy új ember lépett volna ki az intézmény kapuján.

Affleck alaposan kigyúrta magát, ami azonban még ennél is fontosabb, állítja, tiszta, és az is marad.
ben affleck jennifer garner main gettyimages 1043761752

„A függőség elleni küzdelem egy életen át tartó, bonyolult harc – írta a színész a közleményében. – Éppen ezért, soha nem hagyhatjuk abba a kezelést. Ez folyamatos elköteleződést kíván” – fogalmazott Affleck, aki nem csupán a bevonulás előtt kérte volt felesége segítségét, de miután kijött sem feledkezett meg róla. Első napjait Garnerrel és három közös gyermekükkel töltötte.
Az a támogatás, amit a családomtól és a kollégáimtól kaptam, többet jelent, mint az szavakkal kifejezhető. Ez adott erőt és bátorságot ahhoz, hogy nyíltan beszéljek a problémáimról. Segít, hogy tudjam, nem vagyok egyedül. És arra emlékeztet minden pillanatban, hogy segítséget kérni nem a gyengeség, ellenkezőleg, a bátorság jele. Remélem, hogy példát mutathatok másoknak, akik hasonló problémával küzdenek
– hangsúlyozta a színész.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás