promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra Magyarországra jön a Golan
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Már harmadik alkalommal rendezik meg a BUSH-t, amire most november 15.- 17. között kerül sor. A háromnapos belvárosi klubfesztiválon esténként a kelet-európai régió (14 ország) legmenőbb, feltörekvő előadói lépnek fel, míg napközben különböző kerekasztal-beszélgetések, előadások és workshopok váltják egymást a Bródy Studiosban tartott konferencián.

A záróesemény az Akvárium Klubban lesz, ahol fellép majd a fent említett Golan, na meg a már jól ismert Fran Palermo is. A magyar csapat azt ígéri, hogy hoz olyan dalokat, amiket itt játszanak majd először. Na, de térjünk vissza a kicsit távolabbról érkező Golanra.

A bukaresti ötösfogat tagjai: Alex (billentyű, fuvola, trombita, gong), Florian (basszus, gitár, billentyűk), Lulian (dob), Ernesto (ütőshangszerek), és Mihai (ének, samplerek). Az élő hangszerek, a vokál, a sampling és a DJ-zés változatossá teszi zenéjüket, miközben egy percig sem érezzük úgy, hogy ne lenne egységes, amit hallunk.

Az együttest Románia az elektronikus zenei színtér legígéretesebb előadói közt tartja számon, akik az ország legnagyobb koncerthelyszínén, az ötezer férőhelyes Arenale Romane-ban már kétszer is telt házas koncertet adtak.

A zenekar Európa-szerte nagy sikereknek örvend, évi több, mint 100 fellépést tudnak maguk mögött. Az elmúlt években több nemzetközi zenei fesztiválon is felléptek, többek között a Parov Stelarral közös turnéjuk során a 2016-os Sziget Fesztiválon is – emellett voltak már Róisin Murphy és a Kings Of Leon előzenekara is saját hazájukban.

Legelső albumuk 2017 végén jelent meg Intro címmel. Aki szereti ezt a fajta stílust, annak mindenképpen érdemes kipróbálni. Garantálom, hogy a meghallgatása után mindenképpen látni akarjátok majd őket élőben. De jöjjön egy kis videó is, a Who Left Me Open (Live Session), amiben megnézhetjük, hogy mit is tud a csapat.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás