Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lady Gaga él-hal Bradley Cooperért

Lady Gaga él-hal Bradley Cooperért

Zene, Film & Kultúra

Lady Gaga él-hal Bradley Cooperért

Zene, Film & Kultúra

Promotions 20:25
Az év egyik legjobban fogadott filmje, a Csillag születik akár két Oscart is hozhat jövőre, úgy hírlik ugyanis, Bradley Cooper mellett a popsztár, Lady Gaga is bezsebelhet egyet. Annak ellenére, hogy ez már a negyedik feldolgozása annak a sztorinak, amiben egy kiégett és egyre kevésbé népszerű rocksztár segít befutni egy tehetséges, de ismeretlen énekesnőnek.

Az eredeti változat 1937-ben készült William Wellman rendezésében, Janet Gaynor és Fredric March főszereplésével. 1954-ben újraforgatták a filmet Judy Garlanddal és James Masonnal, majd jött az 1976-os verzió Barbra Streisand és Kris Kristofferson főszereplésével. 

Bradley Cooper nemcsak a film férfi főszerepét alakítja, de a rendezést is magára vállalta. Ő eredetileg Beyoncénak szánta a női főszerepet, de a huszonkétszeres Grammy-díjas énekesnő a feszített tempójú turnéja miatt nem tudta elvállalni a felkérést, így került a képbe Lady Gaga, aki 2016-ban már színésznőként nyert Golden Globe-ot az American Horror Story-ban nyújtott alakításáért.

A film október 5-től látható a hazai mozikban, a sima előzetes helyett addig pedig itt a film legszebb betétdala, a Shallow.
(son)