promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Farkasszemet nézett egymással Majka és Curtis
Borítókép:  lokal.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Több mint egy hónapja, hogy a két zenész között megromlott a viszony, miután Majka Curtis drogproblémáira hivatkozva kidobta a volt labdarúgót a csapatból. Több cikkben foglalkoztunk az okokkal, míg a hétvége eseményeit itt tárgyaltuk ki.

Érthető módon a feszültség nem csökkent közöttük, de mivel mindketten a TV2-nél is dolgoznak, így el kell viselniük a helyzetet. Természetesen a csatorna évadnyitó sajtótájékoztatóján megjelentek, ám látványosan kerülték egymást.

A Blikk szerint a színfalak mögött sem vettek tudomást egymásról, majd pedig következett a bemutatás. Először Curtist szólították a színpadra – ő a Csak show és más semmiben fog szerepelni –, majd utána leült a közönség soraiba. Érkezett Majka, aki a széksorok között próbált feljutni a színpadra, így óhatatlanul is „összefutott” a két rapper: a portál fotóin látszik, hogy Majka kalapja felé bökve biccentett Curtis-nek, majd továbbment.

A sajtótájékoztató végén a TV2 sztárjai egy közös fotóra is összeálltak, ám a két zenész messziről kerülte egymást: Majka az első sorban, Curtis pedig hátul állt.

Bár nem örült a kérdésnek, de Majka – aki a Legbátrabb páros műsorvezetője lesz – azt mondta a lapnak, hogy:
Az én lelkiismeretem tiszta és tiszta is marad! Nem tűröm a hazugságot, a linkséget, az őszintétlenséget és a sunyiságot magam körül.
A szombat esti, Budapest Parkban tartott bulival kapcsolatban találóan annyit jegyzett meg:
Jól éreztem magam a parkos bulin, ugyanakkor nagyon nehéz is volt. Az az este egy nagy választóvonal volt. Ha lehet így mondani, sok éles kés állt a színpad mellett, ők várták, hogy hibázzak, de hál' istennek, egyáltalán nem volt hiba az estében.
A másik, országos bulvárlap, a Bors is jelen volt az eseményen, azonban ők nem foglalkoztak annyira a Majka-Curtis témával, hanem Liptai Claudia, és volt férje, Gesztesi Károly kapcsolatára hegyezték ki cikküket. Ellenben sokat fotóztak, amit ide kattintva nézhet meg.
(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás