promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]Több mint 20 év telt el azóta, hogy Tommy Lee Jones és Will Smith először törölték a közönség memóriáját egyetlen villanással. Az első Men in Black nagyot szólt, a második és a harmadik már nem tudta megközelíteni ugyanazt a színvonalat, de ahhoz épp elegendőt hoztak a konyhára, hogy a franchise körül kiépüljön valamiféle kultusz.

Ennek is köszönhető, hogy az egyelőre csak MIB munkacímű negyedik részt – ami valójában egy spinoff – komoly várakozás előzi meg.
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

#MIB #PIB #HIB #MWIB #legendsinblack #revengers4life @tessamaethompson

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés,



Az olasz meló, a Csak lazán!, a Straight Outta Compton és a Halálos iramban nyolcadik részét jegyző Gary Gray rendezte legújabb alien-vadász mozi az alapsztoriban ugyan viszanyúl az eredetihez, de sem Tommy Lee Jones, sem Will Smith nem tér vissza a vászonra. Helyettük Chris Hemsworth és Tessa Thompson hajkurássza majd a földönkívülieket. Előbbinek hála immár be is tekinthetünk a forgatás hangulatába, igaz, csupán egy fotó erejéig. A színész az Instagram-oldalára tett ki egy közös fotót Tessa Thompsonal. Ők H ügynök és N ügynök.

A filmben rajtuk kívül Liam Neeson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Rebecca Ferguson és Emma Thompson is felbukkan, amely a tervek szerint 2019. június 14-én debütál.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás