promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Space Jam 2, LeBron James-szel
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Egy ideig csak pletykálták, most azonban már hivatalos: jön az 1996-ban készült és mára klasszikusként emlegetett Space Jam – Zűr az űrben folytatása. Szóval jönn Tapsi Hapsi és Dodó Kacsa kosármezben. Ezúttal viszont nem Michael Jordan lesz a főszereplő, hanem LeBron James az aktuális kosaras világsztár. A főszereplők a Tune Squad mezében fognak feszíteni.

Az első rész története rém egyszerű volt: összegyűjtötték a legnépszerűbb rajzfilmfigurákat, hozzájuk csapták a kor legmenőbb NBA-sztárjait (Charles Barkley, Shawn Bradley, Larry Jonhson és Larry Bird), és mindehhez írtak egy komolytalan sztorit.

A második rész legfontosabb kérdése természetesen az, hogy LeBron Jamesen kívül milyen szupersztárokat sikerül leigazolni. Tegyük hozzá, hogy az NBA egén most is találunk elég ragyogó csillagot: többek között Kevin Durant, James Harden, vagy Stephen Curry.



A projekthez egyébként már producerként csatlakozott a Fekete Párduc rendezője, Ryan Coogler, a rendezői székbe pedig a többszörösen díjnyertes Terence Nance ül majd. A forgatások a hírek szerint a 2019-es NBA Offseason-ben kezdődnek majd. A bemutató időponjáról azonban még semmilyen információ nem szivárgott ki.

Azért bízzunk benne, hogy az első részhez hasonló zárást kap majd a második rész is.


(HZS)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás