promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha nem lett volna elég a Marvelből, most a tévét is megszállják
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Disney hamarosan elindíthatja saját streaming szolgáltatását, és hogy kellően nagyot szóljon a dolog, a stúdió szuperhősökkel debütálna.

Marvel karaktereket eddig is láthattunk már a képernyőn, csakhogy a Disney a mozifilmek sztárjaival forgatná le a kizárólag az ő csatornájukon követhető sorozatokat. Vagyis Tom Hiddleston és Elizabeth Olsen bukkanna fel a produkciókban. Ebből nem nehéz kitalálni: Loki és a Skarlát Boszorkány karakterére koncentrálna első körben a stúdió – derült ki a Variety exkluzív cikkéből.

A készülő sorozatokat hat-nyolc részesre tervezik, a bemutatóról azonban egyelőre nem tudni pontos adatokat. Az biztos, hogy a szériák elkészítéséért a Disney alá tartozó, és a képregényfilmeket gyártó Marvel-stúdió felel, Kevin Feige, a Marvel Univerzum atyjának vezényletével.

A Disney terve jelzi, hogy a gigastúdió is rádöbbent: komoly változások jöhetnek nemcsak a tévézésben (ezek már itt is vannak a nyakunkon), de a mozizásban is. Nem szeretnének lemaradni az immár filmgyártó gépezetté előlépett Amazon és Netflix mögött a streaming piacán. Igyekezetük látványosságát növeli, hogy a koronaékszernek számító Marvel szuperhősöket viszik a vásárra.

Itt azonban még nem áll meg a Disney. A hírek szerint egy Star Wars-sorozatot is terveznek, amely akár 100 millió dolláros költségvetést is kaphat, és mivel valószínűleg a Marvel-szériák esetében sem adnák alább a látványt, a stúdiónak mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

Erre azonban szüksége is van, ha versenyezni akar a csaknem 125 millió felhasználóval rendelkező Netflix-szel.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás