promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka vagy Curtis: eldőlt, hogy ki lehet ott Ganxsta Zolee koncertjén
Borítókép:  jegy.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Több cikkben is követtük a helyzet alakulását, mely Majka Szegedi Ifjúsági Napokon elmondott színpadi beszédét követte. A rapper ekkor közölte, hogy végleg szakít társával, barátjával, Curtisszel, mivel annak súlyos drogproblémái vannak, s emiatt már évek óta a fellépései is pengeélen táncolnak, olykor el is maradnak.

A Blikk augusztus utolsó hétvégéjén a felvidéki Lég településig utazott a hétvégén azért, hogy folytathassa a Majka-Curtis-sagát. Az újpesti zenész itt lépett fel falunapon, eredetileg a zamárdi Strand Fesztiválról érkezett volna, de mivel Majka gyakorlatilag kidobta az együttesből, a Balaton-partra már el sem kellett utaznia.

Az újság szombati számában arról ír, hogy Ganxsta Zolee és a Kartell is kellemetlen helyzetbe került, ugyanis szeptember végi koncertjükön a duó is színpadra lépett volna.
Nekem senki sem szólt, hogy Curtis mégsem lehet a vendégünk, de nem verem ki a balhét. Jobb a békesség. Úgysem tudok mit csinálni
– mondta a Blikk megkeresésére Ganxsta Zolee, aki azt is hozzátette, hogy még soha sem volt ilyen helyzetben:
Mindkettőjüket továbbra is a barátomnak tekintem: Curtist ugyanúgy, mint Majkát.
A régi plakát

A zenész nem akart állást foglalni az ügyben – az elmúlt években Majkával és Curtisszel is koncertezett közösen és külön-külön is –, azonban annyit megjegyzett, hogy a felmerülő problémákat a színfalak mögött kell megoldani. Az elmúlt napokban Curtisszel már beszélt is:
Alapelvem, hogy a zenészek ne a problémáikkal, hanem a dalaikkal lépjenek a közönségük elé. A személyes ellentéteket a színfalak mögött kell megtárgyalni, de ennél jobban nem akarok belemenni. Attika elmondta, hogy szívesen jönne fellépni a Kartel-buliba a Budapest Parkba, ahogy arról szó is volt, de nem akar feszkót. Még meleg a pite. Bebiztosítottam, hogy fogunk mi még együtt színpadra állni.
Ganxsta Zolee nem jósolt, de annyit mondott még Curtisnek, hogy „minden helyzetből ki lehet jönni. Ezt neki is elmondtam, és komolyan gondoltam”.

Az új plakát1

Az új plakát alapján csak Majka lesz ott Ganxsta Zolee és a Kartel Budapest Park-beli koncertjén.

(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás