Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hihetetlen indok: megtudtuk, hogy miért maradt rendező nélkül a James Bond-film

Hihetetlen indok: megtudtuk, hogy miért maradt rendező nélkül a James Bond-film

Zene, Film & Kultúra

Hihetetlen indok: megtudtuk, hogy miért maradt rendező nélkül a James Bond-film

Zene, Film & Kultúra

Promotions 09:21
Egy héttel ezelőtt alkotói nézetkülönbségre hivatkozva Danny Boyle rendező otthagyta a soron következő, huszonötödik James Bond-film stábját. Most napvilágra került, hogy mi állhatott a háttérben. 

Michael G. Wilson és Barbara Broccoli producerek, illetve a brit titkos ügynököt alakító Daniel Craig meg akarták ölni 007-es ügynök a Bond 25 munkacímen futó film végén. Ezzel akarták lezárni a James Bond-filmek Daniel Craiges korszakát, mivel a brit színész utoljára vállalta el a szerepet. Danny Boyle „nevetségesnek” nevezte Craigék ötletét, és inkább kiszállt a produkcióból. 

Ez már Craig ötödik 007-es mozija lesz, korábban a Casino Royale, a Quantum csendje, a Skyfall és a Sprectre – A Fantom visszatér című epizódokban alakította őfelsége titkosügynökét. Nem véletlen azonban ez a lezárás, hisz James Bond halálával új ügynök léphetne a színre.

Sokan a Luther sorozat címszerepét alakító fekete színészt, Idris Elbát szeretnék a dupla nullás szerepében látni, de már olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy akár női színész is válthatná Daniel Craiget. Felmerül persze a kérdés, hogy egyáltalán meg lehetne-e változtatni azt a klasszikus Bond-képet, ami az elmúlt 56 évben kialakult. 

Attól persze nem kell tartani, hogy nem lesz újabb Bond-film, a producerek biztos megtesznek mindent annak érdekében, hogy mielőbb találjanak valakit a Gettómilliomos alkotójának a helyére. A bemutató időpontja viszont csúszik: 2019 októbere helyett csak 2020 végén kerülhet majd mozikba a film.

(son)