promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]A Variety filmes magazin tényként közli, hogy Mundruczó Kornél rendezi majd az egyebek mellett a nagy költségvetésű blockbustereiről (Armageddon, Pearl Harbor, Transformers-filmek) híressé vált Michael Bay felügyelete alatt készülő Inherit the Earth című sci-fit. A Sony és Bay cége, a Platinum Dunes közös produkciója évek óta húzódik, több rendező neve felmerült már a projekt kapcsán, úgy tűnik azonban, hogy a magyar alkotó lehet a befutó.

Az IDW Zombies vs. Robots című képregényén alapuló film középpontjában az utolsó emberi túlélő, egy kislány áll, akit a robotok igyekeznek kimenteni az intelligens, ám pusztító dühtől tomboló zombik karmai közül, hogy az élet visszatérhessen a Földre.

Korábban az Ouija: A gonosz eredete című film rendezőjét, Michael Flanagant bízták meg a forgatókönyvírói és rendezői feladatokkal, mellette Andrew Adamson a Shrek című animáció Oscar-díjas alkotója is szóba került, ám végül egyikük sem maradt a projektben.

A film fejlesztése 2011-ben, a zombifilmek és sorozatok, mint a Zombieland és a The Walking Dead sikerének hullámán indult be, ám azóta nagy előrelépés nem történt. A Variety szerint bár a rendezőt úgy tűnik, meglelték a készítők, a projekt még kezdeti fázisában tart, nem valószínű, hogy nagyon hamar a mozivásznon láthatjuk a sztorit.

Ettől függetlenül nagy dolog, hogy a Sony Mundruczó Kornélt kérte fel. A Johanna, a Delta, a Fehér isten, és a Jupiter holdja című filmek többszörösen díjazott alkotója színházi produkciókban világszerte felbukkant már, filmrendezőként pedig a Deeper című, előkészítés alatt álló nagyszabású produkcióban vesz részt jelenleg is, amelyben a Wonder Womanként megismert Gal Gadot is felbukkan. Korábban Bradley Cooper szerepelt főszereplőként, ám az ő részvétele azóta kérdésessé vált, ahogy az egész produkcióé is, köszönhetően egyebek mellett annak, hogy Max Landis producert többen is szexuális zaklatással vádolják. Hivatalosan azonban még fut a projekt.

A rendező egyelőre nem erősítette meg az Inherit the Earth készítésével kapcsolatos híreket.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás