promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két rapper verekedett össze Párizsban, lezárták a repteret
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A rendőrség letartóztatott két rappert, és sokakat a kísérőik közül a párizsi Orly reptéren, miután az előadók vitája brutális verekedésbe torkollt. A múlt szerdai eseméyneket többen is rögzítették telefonjukkal.

A felvételeken jól látszik, hogy a verbális inzultust fizikai agresszió követi. A feldühödött rapperek és társaságuk egymást és a reptér egy részét, főleg a duty free shopot is rendesen leamortizálta. Mindezt a járatukra váró több tucatnyi utas szeme láttára. A rendőrég tájékoztatása szerint 11 embert vettek őrizetbe. 

A két előadó, Booba és Kaaris egy barcelonai koncertre igyekezett, ám pechükre hamarabb összeakadtak. Mivel híresen nagy riválisok, az odamondogatás aligha volt meglepő, arra azonban talán kevesen számítottak, hogy a két társaság egymásnak is ugrik. Hogy pontosan mi váltotta ki a bunyót, még nem tudni.

A repteret kis időre le kellett zárni, jó pár gép 15-30 perces késéssel tudott csak elindulni. 

Booba, valódi nevén Elie Yaffa Franciaország egyik legnépszerűbb rappere, több millió eladott lemezzel. Dalai mellett botrányairól is híres, több előadóval keveredett már vitába, amelyek közül több a szerdaihoz hasonlóan eldurvult.

Kaaris, vagyis Okou Armand Gnakouri még 2012-ben dolgozott együtt Boobával, a jó kapcsolat azonban úgy tűnik a múltté.

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás