promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott Pádár Alexandra bemutatkozó dala
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Most sokaktól ismét kapnék a fejemre, amikor elkezdeném ecsetelni, hogy mennyire sablonos ez a szám, mennyire sablonos a szöveg, de ismét az objektív oldalamat veszem elő, és inkább ismerjük meg az énekesnőt, akinek ez lett a bemutatkozó dala.

Alexandra életében először a sport játszott főszerepet: 6 évig ritmikus sportgimnasztikázott (RSG) és 13 éven át röplabdázott, amivel a magyar válogatottig jutott, de mindig is tudta, hogy énekléssel akar foglalkozni. A énektechnikát és előadásmódot egy művészeti magániskolában tanulta, később két évet turnézott gitárosával, Nagy Dáviddal Magyarországon és Szlovéniában, így egyre több ember ismerkedhetett meg különleges hangjával.

2014-ben már Hollandiában énekelt a „Travelling Mic” című  esteken, amelyeken feltörekvő és neves művészek egyaránt felléptek, majd Svájcban egy „Burlesque show”-nak volt szereplője. Nemzetközi terepen szerzett tapasztalatait itthon 2016-ban mutatta meg a TV2 Star Academy című műsorának keretein belül, ahol 17 rendkívüli produkcióval kápráztatta el a közönséget és a zsűrit egyaránt. Alexandra 3. helyezett lett, aminek köszönhetően az egész ország megjegyezte nevét.

A debütáló dalában azért tényleg van lélek, és ez egy modern popdal, aminek megvan a közönsége. Az énekesnő így nyilatkozott a szerzeményéről: „Mivel nemrég léptem ki egy komoly kapcsolatból, abszolút tudtam azonosulni a dal mondanivalójával, és ezáltal magaménak éreztem. Elkezdtünk egy akusztikus verziót is készíteni, amit majd élőben hallhat a közönség, és aminek előadása egyenesen eksztatikus érzéseket ad számomra.”

Alexandra elindult felfelé a magyar pop lépcsőjén, meglátjuk meddig jut majd. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás