Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jó pár trance klasszikus kapott új feldolgozást

Jó pár trance klasszikus kapott új feldolgozást

Zene, Film & Kultúra

Jó pár trance klasszikus kapott új feldolgozást

Zene, Film & Kultúra

Promotions 07:15
Armin van Buuren feat. Susana - Shivers (ALPHA 9 Remix)

Armin második albumának címadó dala 2005-ben jött ki, ahol a többszörös világelső DJ még a klasszikus hangzásokat követte. A Shivers egy kiváló lemez lett, olyan közreműködőkkel, mint Gabriel & Dresden, Nadia Ali, vagy a csodás hangú, a Shiverst is éneklő Susana, aki visszavisz minket a régi trance vokálokba. Az ALPHA 9 név mögött az orosz trance producer, Arty lapul meg, és az álnévvel a prog hangzású dalokat képviseli. A mostani remixbe még kellett volna egy kis erő, de a chill érzés megvan.


Lange & Sarah Howells - Out Of The Sky (Omnia Extended Remix)

Az angol Lange bőven rakott le klasszikus zenéket az asztalra, ilyen volt a 2008-ban megjelent Out Of The Sky is, ahol Sarah Howells segíti a számot földön túli hangjával. Akik követik a stílust, azoknak Howells neve is ismerős lehet, mivel számtalan producer csapott le rá egy közös munkára. A remixet az ukrán Omnia készítette, akit kezdetben Gareth Emreyhez hasonlítottunk, de most ő is egy visszafogottabb, chill-prog keverék hangzást vett elő.


Motorcycle – As The Rush Comes (Dash Berlin Extended Mix)

A harmadik anyag egy kakukktojás, mivel Dash Berlin már régen elkészítette az átíratott a Motorcycle dalához, de a Positiva most újra kiadta. Pont jókor, ugyanis a Motorcycle Gabriel & Dresden projektje, amihez még JES csatlakozott, a kultikus DJ páros pedig idén a Szigeten is fellép Above and Beyondék vendégeként. Az As the Rush Comest nem volt olyan DJ, aki ne játszotta volna anno. Hivatalosan rengeteg nagyágyú, Markus Schulz, Above and Beyond és Armin van Buuren is készített hozzá remixet. Most viszont jöjjön a Dash Berlin féle verzió, ha még nem hallottuk, akkor azért, ha meg már hallottuk, akkor nosztalgiából. (Torony)