promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]November elsején érkezik a hazai mozikba a Liza, a rókatüdér alkotójának új filmje, de az előzetes már most kijött. Ez alapján pedig elég egyértelmű, egy újabb magyar sikerfilm született.

A skandináv stílusú pszicho-thrillerként aposztrofált filmben Balsai Móni egy pánikbeteg rendőrt (Éva) alakít, aki üldözőbe vesz egy könyörtelen sorozatgyilkost. Éva ott is észreveszi a bűnt, ahol minden más zsaru legfeljebb balesetet sejt.

Neki tűnik fel az is, hogy a Budapesten rövid időn belül elkövetett jó néhány öngyilkosság igazából összefügg, és egy zseniálisan gonosz sorozatgyilkos műve. Bármennyire is zsneiális rendőr, Éva élesbe képtelen megoldani a feladatot, terepen leblokkol. Egy újonnan érkezett rendőrtiszt (Schimed Zoltán) azonban képes Évát kimozdítani ebből helyzetből. 

Az X – A rendszerből törölve című filmben játszik még Bede-Fazekas Szabolcs, Fekete Ernő, Molnár Áron, Szabó Győző, Básti Juli, Szirtes Ági, Kőszegi Ákos és Schneider Zoltánt is. De ez lesz Kulka János első filmes szereplése azóta, hogy 2016 tavaszán stroke-ot kapott, majd visszavonult a nyilvánosságtól.

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás