Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Saját fesztivált szervez az Irie Maffia

Saját fesztivált szervez az Irie Maffia

Zene, Film & Kultúra

Saját fesztivált szervez az Irie Maffia

Zene, Film & Kultúra

Promotions 18:02
Három, a maga területén sikeres magyar fiatalember, az Irie Maffia vezetője, Élő Márton, a Zing Burger alapítója, Susánszky Ádám és a palkonyai borász Haraszti Ferenc összeálltak, hogy egy teljesen új műfajú borfesztivált hozzanak létre.

A Palkonya Hangja fesztiválra olyan művészek érkeznek, akik dél-amerikai cumbiát, afrobeatet, reggae-t és hiphopot játszanak, miközben a palkonyai pincékben a legfinomabb helyi borokat lehet végigkóstolni. De hogy a családias hangulatot garantálják, 2000 főben maximalizálták a vendégek létszámát a szervezők. 

A Palkonya Nagyszínpadon többek között fellép a perui Los Mirlos, az afrobeatet játszó Mabon Dawud Republic Delé Sosimivel kiegészülve, a ghánai-magyar RedRed Sena Dagaduval és a magyar-perui-uruguayi Los Orangutanes. Emellett olyan népszerű hazai előadók is színpadra lépnek, mint az Irie Maffia, a Kéknyúl, a The Qualitons, az Ethnofil vagy a pécsi Singas Project.

Délutánonként a pincesoron akusztikus koncertek és chillout helyszín várja a fűben heverészni vágyókat. De családosokat is várnak Palkonyára augusztusban: a gyerekeknek szerveznek mesekirándulást és kézműves szakköröket, délutánonként pedig a Bóbita Bábszínház szórakoztatja a kicsiket. 

A Haraszti Birtok két helyszínnel fogadja a tudatos bulizókat: az Árpaföldön a magyar és kínai pszichedelikus színtér legkiválóbb dj-i repítenek a goatrance világába reggeltől estig, a Soundsystem Teraszon pedig olyan ismert DJ-k táncoltatnak, mint JumoDaddy, Zhao, Suhaid, ELO és Cadik.

A BusaPista Hiphop Bázisra az Irie Maffia veterán rappere, Busa Pista legjobb cimboráit hívta meg a hazai underground hiphop szcénából, ott lesz például Slow Village, az NKS vagy a Lusta Bítek is.

(son)