Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Ms. Marvel mozit is megcsinálják a jövőben

A Ms. Marvel mozit is megcsinálják a jövőben

Zene, Film & Kultúra

A Ms. Marvel mozit is megcsinálják a jövőben

Zene, Film & Kultúra

Promotions 10:44
A Ms Marvel nem az első Marvel-film, amelynek női főhőse lesz: Brie Larsonnal forgatják a Marvel kapitányt, amelyet 2019-ben láthatnak a mozinézők – hozta le a BBC News.

A stúdió legutóbbi nagy kasszasikere, a Bosszúállók: Végtelen háború című film producere, Kevin Feige a BBC-nek elmondta, hogy már folyik a Ms Marvel előkészítése. Hozzátette: "Ms Marvel egy újabb képregényhős, egy muzulmán hős, akinek karakterét a Marvel kapitány inspirálta".

A képregény szerint Ms Marvel alteregója Kamala Khan, egy pakisztáni-amerikai tinédzser, aki New Jerseyben él. Amúgy az univerzumban több Ms. Marvel volt, Khan az utolsó, akinek ez a beceneve.

A lány az Inhumanity című képregényes történetszál után fedezte fel, hogy "Inhuman/Embertelen génjei" vannak. Ms. Marvelnél ez alakváltó képességekben jelenik meg a GameStar szerint.

A címszereplőt még nem választották ki, de sokan emlegetik Priyanka Chopra nevét, aki korábban már szinkronizálta a hőst a Marvel: Avengers Academy mobilos videojátékban. (MTI; Torony)