promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
DiCaprio és Pitt Tarantino két új dinamitja
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az Oscar-díjas amerikai rendező a Las Vegas-i CinemaCon eseményen beszélt új produkciójáról, az 1960-as években játszódó, a Manson-szekta gyilkosságairól szóló Once Upon a Time in Hollywoodról.

„Valószínűleg ez áll minden filmem közül a legközelebb a Ponyvaregényhez” - mondta 1994-es sikerére utalva, ami az egyik legnagyobb kultikus alkotássá nőtte ki magát.

Az új filmben Tarantino a 2012-es Django elszabadul után ismét együtt dolgozik Leonardo DiCaprióval, valamint Brad Pittel is, aki a 2009-es Becstelen Brigantyk sztárja volt.

„A Sony és jómagam a legizgalmasabb dinamikájú párost hozzuk a mozikba Paul Newman és Robert Redford óta” - fogalmazott a DiCaprio-Pitt duóra térve.

Elmondta, hogy az új film Hollywoodban játszódik 1969-ben, a hippivilág ellenkulturális forradalma és a filmes álomvilág sikereinek tetőpontján.

„Utcáról utcára, házról házra alakítjuk át Los Angelest a hatvanas évek Hollywoodjává” - tette hozzá.

DiCaprio a filmben egy tévés westernsorozat egykori sztárját alakítja, Pitt pedig veterán kaszkadőrét. A két filmsztár első alkalommal szerepel együtt egy filmben.

Tarantino kilencedik filmjét 2019. augusztus 9-én mutatják be az észak-amerikai mozikban, pontosan 50 évvel azután, hogy Manson bűntársai meggyilkolták otthonában Sharon Tate-et és a házban tartózkodó négy barátját.

A rendező elmondta: öt éve dolgozik a forgatókönyvön, és élete nagy részét Los Angelesnek azon a részén töltötte, ahol a gyilkosságok történtek. Már 1969-ben is ott élt, hétéves volt a bűntény idején. (MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás