promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrületes bulit hoz hazánkba a The Bloody Beetroots
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A nyelvi nehézségek sem akadályozták meg az olasz születésű Sir Bob Cornelius Rifot, hogy a The Bloody Beetroots 2006-os megalapítása után azonnal kapcsolatot teremtsen közönségével a világ bármely táján. Rifot leginkább a képregények és a punk rock iránti rajongása inspirálta – előbbi fellépéseik során viselt, a Pókemberből ismerős Venom-maszkokkal érvényesül, utóbbi pedig abban az egészen egyedülálló egyvelegben, amire talán a dance-punk besorolás illik a legjobban.


Rifo sokszínűségét remekül példázza diszkográfiája. Készített már remixet a Depeche Mode-tól kezdve a Metallicán át Britney Spearsig. Számos EP-t és három nagylemezt jelentetett meg, olyan közreműködőkkel, mint Sir Paul McCartney, Tommy Lee vagy Steve Aoki.

Legutóbb tavaly októberben jelentkezett egy nem is akármilyen anyaggal, ami a Great Electronic Swindle címet viseli, és amin meglepő módon helyet kapott Rifo klasszikus zenei tudása is. Központban továbbra is az analóg gyökerű elektronikus zene, és annak őrületes energiája áll, mindez egy jó nagy adag eredetiséggel fűszerezve. A hangzást ráadásul tovább árnyalják a neves és teljesen más irányból érkező vendégelőadók, mint például a Jane’s Addiction frontembere, Perry Farrel, a  JET, a Gallows vagy a Deap Valley.


A Bloody Beetroots művésznév tehát Rifo szólóprojektjén túl a zenekaros felállásra is utal, ami élőben már többször bizonyította a hazai közönségnek, hogy nem csak a maszkok miatt őrületes – vagy még inkább őrült -, amit a színpadon csinálnak. Legutóbb fesztiválfellépésen jártak az országban, ezúttal pedig egy önálló koncerttel, ráadásul egy teljesen friss anyaggal, és ha lehet, akkor még tébolyultabb műsorral veszik be a fővárost július 19-én!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás