Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Eltűnik Magyarországon a Fox

Eltűnik Magyarországon a Fox

Zene, Film & Kultúra

Eltűnik Magyarországon a Fox

Zene, Film & Kultúra

Promotions 16:27
A magyar Fox legerősebb terméke egyértelműen a The Walking Dead, de mint tudjuk, ezt az anyacsatornától, az AMC-től vásárolták meg. A február 26-án induló 8. évad második részét még leadják, utána azonban a csatorna eltűnik Magyarországról. Erről még nincs hír, de valószínűleg a népszerű zombis széria visszakerül majd az AMC-re, ahol Amerikában hivatalosan is vetítik.

A Fox nem élt túl sokáig itthon, ugyanis 2014-ben indult, de nem tudta úgy megvetni a lábát a piacon, mint azt gondolták. Tény, hogy a Walking Deadre nagyon nagy hangsúlyt fektette, ugyanis még országos szinten is reklámozva volt óriásplakátokon is.

„Meg tudjuk erősíteni a SorozatWiki információját, a FOX tévécsatorna Magyarországon 2018. április 30-ig lesz elérhető. A döntésnek gazdasági okai vannak. A sugárzásban azonban az említett időpontig nincsen változás. A döntés nem érinti a FOX Networks Group érdekeltségébe tartozó többi csatornát: a National Geographic, a Nat Geo Wild és a Baby TV továbbra is elérhető lesz hazánkban. A médiacég portfóliójába tartozó csatornák helyi képviseletét ezután is a budapesti iroda látja el” - válaszolta a csatorna a SorozatWikinek.

A csatornán futó nagyobb sorozatok, mint mondjuk a Simpson család jogait valószínűleg szétosztogatják majd a fennmaradó népszerűbb hazai csatornák között, amikből azért van bőven. (SorozatWiki; Torony)