promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy visszatérők a Balaton Soundon
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A most bejelentett előadók többsége visszatérő fellépő a Balaton Soundon, illetve játszott már a Szigeten vagy a VOLT Fesztiválon az elmúlt években. Közéjük tartozik a tavalyi Sound egyik legnagyobb buliját prezentáló svéd dj-páros, Axwell & Ingrosso, akik 2014-ben kezdték közös projektjüket, eddig megjelent kislemezeik hatalmas sikerrel futnak.


Visszatér a szintén svéd Alesso, aki a populáris elektro house vonalat képviseli és már kétszer járt a Soundon, a holland Oliver Heldens (a Soundon 2015-ben és 2016-ban lépett fel), a house nagymestere.


A legnépszerűbb brit R&B/hiphop/house előadók közé tartozó Craig David TS5 nevű sorozatával áll színpadra Zamárdiban, jön a szintén brit ifjú énekes-dalszerző, Ella Eyre, a francia dj sztár Martin Solveig (2014 és 2016 után), Izraelből érkezik a Vini Vici, az EDM-dance vonalat erősíti a guatemalai-amerikai Carnage (tavaly is játszott Zamárdiban), a house-rajongók a brit Disciples dj-producer trió fellépésének örülhetnek. A hiphop/R&B világából érkezik a rapper Princess Nokia, ott lesz a cloud rap huszonéves sztárja, Night Lovell és a frissen befutott NGHTMRE-t is láthatja a Balaton Sound közönsége.


A nagy húzónevek között már bejelentették a Chainsmokers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix és Dj Snake fellépését is.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás