promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beindult a House of Cards forgatása
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Netflix és a Media Rights Capitals stúdió a vádak nyomán megszakított minden kapcsolatot Spaceyvel, sőt az internetes tartalomszolgáltató elállt a Gore Vidalról tervezett életrajzi film elkészítésétől is a kétszeres Oscar-díjas színésszel a főszerepben – hozta le a variety.com.

A politikai thriller hatodik évada nyolc részből fog állni, Robin Wrighttal a főszerepben. A további főbb szerepeket Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott és Boris McGiver játsszák.

A Netflix zászlóshajó sorozatához - amelyet az elmúlt évadokban 53 Emmy-díjra jelöltek, és amely számosat el is nyert - csatlakozik továbbá Diane Lane és Greg Kinnear is. Szerepeikről csak annyit hoztak nyilvánosságra, hogy egy testvérpárt fognak alakítani.

Diane Lane-t A hűtlen című filmben nyújtott alakításáért 2003-ban Oscar-díjra jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában. Ő alakította a Napsütötte Toszkána című film főszerepét, és játszott a Chaplin című filmben is. A közeljövőben az Amazonnak a Romanov-családról forgatott sorozatában fog feltűnni a képernyőn.

Greg Kinnear olyan filmekből ismert, mint a Lesz ez még így se (Oscar-díjra is jelölték a legjobb férfi főszereplő kategóriában), A család kicsi kincse vagy a Kennedy családról forgatott minisorozat.

Spacey nélkül nehéz lesz tovább vinni a történetet, és egyértelműen a kultuszát is elveszíti ezzel a sorozat, de a rajongóknak ezt a befejezést kell most lenyelniük. (MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás