Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ingyen lehet megnézni az L.A. koncertjét a Hard Rockban

Ingyen lehet megnézni az L.A. koncertjét a Hard Rockban

Zene, Film & Kultúra

Ingyen lehet megnézni az L.A. koncertjét a Hard Rockban

Zene, Film & Kultúra

Promotions 11:33
A díjmentes belépő azért is meglepő, mert a kaliforniai hangulatú indie rock stílusú, Spanyolországban a legjobb zenekarok között számon tartott L.A. olyan nevekkel lépett már színpadra, mint a Foo Fighters, The Black Keys, Muse, Arcade Fire, Franz Ferdinand vagy a Placebo, és hazájában tízezres arénákat tölt meg egymagában is.

A zenekart Luis A. Segura alapította, aki 10 éves szólókarrierjét váltotta zenekari életre, tavasszal adják ki ötödik, King Of Beasts nevű albumukat, amit egy európai turnéval vezetnek fel, ennek része a budapesti fellépésük is a Live Nation közreműködésében.

Az ingyenes belépésre, a korlátozott befogadóképességre és a várható nagy érdeklődésre tekintettel érdemes időben érkezni a helyszínre, mert érkezési sorrendben engedik be a koncertre érkező vendégeket. Ezt talán érdemesebb lett volna regisztrációhoz kötni, de a szervezők tudják a dolgukat. Érkezzünk időben és koncertezzünk egyet az L.A. bandával. A fellépés 2018. január 22-én, hétfőn lesz este 21:00-től a Hard Rock Caféban Budapesten. (Vörösmarty tér)