Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Befutott a Budapesten forgatott Red Sparrow előzetese

Befutott a Budapesten forgatott Red Sparrow előzetese

Zene, Film & Kultúra

Befutott a Budapesten forgatott Red Sparrow előzetese

Zene, Film & Kultúra

Promotions 11:10
Francis és Jennifer Lawrence újra egymásra talált ”Az éhezők viadala” után, és egy kémthrillerrel akarnak minket elcsábítani. Sokan még mindig találgatják, de a névazonosság ellenére nem rokonok, szóval Jennifer nem ezért került bele Az éhezők viadala sorozatba, ahogy a Vörös verébbe se.

A film Jason Matthews könyve alapján készült és Magyarországon forgatták, szóval elég sok hely ismerős lehet majd az előzetesből. A Lawrence csapat sok jelenetet vett fel a Festetics-kastélyban vagy a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodában.

Sztori: Dominika Jegorova (Jennifer Lawrence) az orosz titkosszolgálat egyik legjobbja, ahhoz, hogy a cége titkokat szedjen ki a CIA magas rangú emberéből (Joel Edgerton), akinek a fejében ott van az Oroszországban működő amerikai ügynökök listája, csak egy eszközt használhat: el kell csábítania. Az akció jól indul, de azután hiba csúszik a számításba. A két ügynök életre-halálra menő játékba kezd: az átverések, hazugságok, fenyegetések csak a kezdetet jelentik. Naná, hogy egymásba szeretnek, a többit meg már ki tudjuk találni.

A sztoriban sok a sablon, de első ránézésre nem néz ki rossznak a mozi, de mint tudjuk, ezekből erős közepes próbálkozások szoktak összejönni. Hogy mit sikerült belőle kihozni, azt majd március elsején tesztelhetik a nézők.

Én közben átnézem újra az előzetest, mert szerepel benne az egyik ismerősöm, elvileg több helyen is. Muszáj megtalálnom! Vajon hol van Waldo? Ha nem mutatnák ennyit Jennifer Lawrencet, akkor könnyebb lenne… (Torony)