Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kevin Spaceyt kivágják a főszereplésével készült filmből

Kevin Spaceyt kivágják a főszereplésével készült filmből

Zene, Film & Kultúra

Kevin Spaceyt kivágják a főszereplésével készült filmből

Zene, Film & Kultúra

Promotions 11:14
Először még csak úgy volt, hogy a díszbemutató marad el, de Ridley Scott, a film rendezője úgy döntött, hogy inkább kivágja Kevin Spacey jeleneteit a filmből és újraforgatják. Spaceyt egy másik Oscar-díjas színész, Christopher Plummer váltja majd.

Igazából Spaceynek elvileg nincs túl nagy szerepe az alkotásban, sajtóértesülések szerint összesen 10 napig forgatott. Tehát a film nagyját Michelle Williams és Mark Wahlberg viszi majd el a hátán. Az újraforgatás ellenére így az Amerikai premier továbbra is december 22-ére van kitűzve. Ettől még gőzerővel kell majd forgatni és megvágni a filmet.

A megtörtént esetet feldolgozó krimi - ami John Pearson regénye alapján készült - J. Paul Getty olajmágnás unokája elrablásának izgalmas sztoriját mutatja be.

Michelle Williams alakítja az eltűnt kamasz elkeseredett édesanyját, innentől Christopher Plummer a fukar milliárdost, Mark Wahlberg pedig Getty tanácsadóját játssza, aki a fiú anyjának egyetlen segítsége lesz a brutális foglyulejtők és ex-apósa ellen folytatott küzdelemben.

A film marha jónak néz ki, és nagyon érdekes lesz. Spacey bár egy nem normális zaklató, de ettől még félelmetesen jó színész, és az alkotás biztosan nem lesz az igazi nélküle. A még Kevin Spaceys előzetest ide kattintva érjük el, amíg még fent lesz neten, mert valószínűleg ezt is cserélni fogják amint lehet. (Torony)