promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Stranger Things 2 legyőzte a The Walking Deadet
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Nielsen ugyebár már a streaminges Netflixet is méri, és itt valójában két csatorna is harcol egymással, mivel a másik az AMC. Persze azt is hozzá kell tenni, hogy ezek az Amerikai számok. Érdekes lenne egy világnézettséget látni, ahol még számolni kellene azokat is, akik torrentről töltik le a sorozatokat. Így van, ezt elég nehéz lenne kivitelezni.

A számok szerint Stranger Things 2 első része 15,8 milliós nézettséget produkált, míg a The Walking Dead nyolcadik évad nyitánya 15 milliósat. Igen, ez azért nem túl nagy differencia. Érdekes nézni a fő korosztályt, vagyis 18 és 49 év közöttieket, ahol szintén nyert az ST2, mivel lebontva 11 millió nézőjük volt, a TWD-nek pedig csak 8,8 millió.

Ugyebár még az is különbség a sorozatok között, hogy a TWD-ből hetente kapunk új részt, míg a ST2-őt le lehet egyben darálni. Úgy tűnik a Stranger Thingsnél kevés lesz a lemorzsolódás, mivel már második részt 13,7 millióan, míg a harmadikat 11,6 millióan látták. Azért 4,6 millióan csak lenyomták szinte egyben az második évadot, mivel ennyi nézője volt a kilencedik, vagy utolsó epizódnak.

Tavaly a The Walking Dead rajongói azért szakadtak el a sorozattól kicsit, mert már nem bírták nézni, ahogy Negan terrorizálja a kedvenceiket. Most már valószínűleg megnyugodtak.

Bár győzött a Stranger Things, de a The Walking Dead egyértelműen tovább tudja fenntartani az érdeklődést, és a fanokat is megnyugtatjuk, hogy a világon jóval több rajongója van a zombis sorozatnak, ehhez a megállapításhoz még Nielsen felmérés sem kell. Jómagam mindkettőt nézem, így nem is akarnék győztest hirdetni, mivel a Stranger Things és a The Walking Dead is pokolian jó. (Torony)

Stranger Things 2



The Walking Dead 8

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás