promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvannak a Veszprémi Utcazene Fesztivál nyertesei
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
„Tavaly elhunyt kollégánk, Horváth Károly emlékét őrizve alapított különdíjunkat Farkas Krisztina, a Muzsik és Volkova énekesnője nyerte, akit a versenyző utcazenészek szavaztak meg maguk közül” – jelentette be Muraközy Péter, az OTP Utcazene Fesztivál alapítója. A Horváth család felajánlásaként ez a díj kiegészül 100.000 Ft-tal, illetve a család szintén 100.000 Ft-os különdíjat ajánlott fel a legfiatalabb versenyzőnek, aki ebben az évben Stanfel Péter, a The Luckies zenekar dobosa.

Ne feledjük, aki a Veszprémben nyer, amellé a szerencse hosszabb távon is pártolhat, gondoljunk csak arra, hogy tavaly a Lóci játszik vitte el az egyik fődíjat, idén pedig már az összes fesztivál nagyszínpadán fellép, mint a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató győztese. Augsztus 9-én például ők indítják a Sziget Nagyszínpadának programsorozatát a Dubioza Kolektiv, a Billy Talent és Pink előtt.

Most pedig ismerkedjünk meg kicsit a zenéjükkel is! Akiket megfogtak, azoknak érdemes a többi dalukba is belehallgatni a YouTube-on, vagy persze elmenni egy koncertre.

Acoustic Planet (közönségdíjas)


Muzsik és Volkova (szakmai zsűri díjazottja)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás