promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyot dob a Kingsman 2 új előzetese
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Kingsman sosem indította be a fantáziámat az elején, így nem is foglalkoztam vele, amikor 2014-ben megjelent. Egyszer elkaptam a tévében az elejét, és annyira beszippantott, hogy vigyorral teli arccal ültem végig az egészet. Nem kérdés, az egyik legjobb meglepetés film lett a számomra, és valószínűleg rajtam kívül sokan így vannak ezzel.

Természetesen így várom a második felvonást, de pont ezeket szokták nagyon elrontani. A mostani előzetes azonban azt mutatja, hogy nem akar kevesebbet adni a folytatás, sőt, még feljebb akarja tenni a lécet.

A Kingsman nem vesz komolyan semmit, csak egy szórakoztató kémfilm, sőt, talán inkább paródia, ami olyan akciókat tesz le asztalra, hogy szó szerint a székben maradunk. Hogy mit várhatunk tőle? Sok akciót, sok humort, és azt az elképesztő Kingsman világot, amit kaptunk az első részben.

A szereposztás meg persze zseniális! Julianne Moore most afféle főgonosz lesz, és teljesen el akarja törölni a Kingsman hálózatát. Colin Firth és Taron Egerton visszatérnek és felkeresik a testvérszervezetet, hogy fogjanak össze a világ megmentéséért. Itt lesz még: Channing Tatum, Halle Berry, Jeff Bridges, és Pedro Pascal is.

A Kingsman: Az aranykör szeptember 22-én debütál majd. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás