Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megint új számot adott ki a Nine Inch Nails

Megint új számot adott ki a Nine Inch Nails

Zene, Film & Kultúra

Megint új számot adott ki a Nine Inch Nails

Zene, Film & Kultúra

Promotions 11:05
Jövő hét pénteken, vagyis július 21-én jön az új NIN EP, az Add Violence. Ennek már volt egy előzménye, a Not the Actual Events, ami tavaly karácsony előtt jött ki, és ez is 5 számos volt. Erről mi is írtunk egy kisebb kritikát, ide kattintva érhetitek el.

Ekkor Trent Reznor és Atticus Ross két nagyobb anyagot ígért nekünk, és ebből az Add Violence lesz a második, és érkezi fog egy harmadik EP is még ebben az évben. Így gyakorlatilag szinte kapunk egy teljes albumot, csak három részletben. Érdekesség, hogy a NIN nem igazán szeretett EP-ket kiadni, az 1992-es Broken óta a 2016-os karácsonyi volt az első. De most úgy néz ki ők is ezt a módját választották a megjelenésnek.

A mostani számuk a Less Than hangzásban inkább a Year Zero albumra hasonlít: kicsit modern elemek, keverve a hajdani elektronikával, és az elmaradhatatlan rejtett háttérgitár. A dal ennél már nem is lehetne NIN-esebb, mivel minden másodpercén észrevehetőek az egyedi stílusjegyek.

Úgy néz ki a Trent Reznor ezzel az EP-vel most egy újabb korszakot fog visszahozni, a harmadik maxi meg valószínűleg ismét egy másik érát akar majd felidézni. Ez egy tök jó ötlet, nagyon várjuk a mostani 5 számos végeredményt. (Torony)