Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A velencei filmfesztivál megnyitóján tesztelik Clooney új filmjét

A velencei filmfesztivál megnyitóján tesztelik Clooney új filmjét

Zene, Film & Kultúra

A velencei filmfesztivál megnyitóján tesztelik Clooney új filmjét

Zene, Film & Kultúra

Promotions 10:15
Clooney rendez, az Oscar-díjas Joel és Ethan Coen ír, míg Matt Damon és Julianne Moore főszerepet játszik. Ha ez nem pikáns felhozatal, akkor semmi. A film egy csöndes kisvárosban, Suburbiconban játszódik, ahol egy váratlan esemény fenekestül felforgatja a hétköznapi emberek életét - írta a Variety.com.

Sajnos a filmről ennyit tudunk, mivel még nem hozták ki az előzetesét. Az IMDb szerint stílusban a krimi, misztikum és komédia keveredik majd benne. Ez mindhárom tökéletesen hangzik, főleg úgy, hogy a Coen testvérek neve ott van a forgatókönyvön.
 
A népszerű filmsztár már a hatodik nagyjátékfilmjével jelentkezik rendezőként, legutóbb a Műkincsvadászokat láthatta tőle a közönség, korábban A hatalom árnyékában, Bőrfejek, Jó estét, jó szerencsét! és az Egy veszedelmes elme vallomásai című filmeket jegyezte.

A 74. velencei filmfesztivál augusztus 30-án nyílik meg, Alberto Barbera fesztiváligazgató július végére ígérte a program bemutatását.

Clooney a tekintélyes filmmustra egyik visszatérő vendége. Hat éve A hatalom árnyékában című drámájának világpremierjét is a lagúnák városában rendezték meg. (Torony; MTI)