Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az új Alien letaszította az első helyről a Galaxis őrzői 2-őt

Az új Alien letaszította az első helyről a Galaxis őrzői 2-őt

Zene, Film & Kultúra

Az új Alien letaszította az első helyről a Galaxis őrzői 2-őt

Zene, Film & Kultúra

Promotions 07:00
A Variety.com beszámolója szerint az Alien: Covenant című filmre a hétvégén 36 millió dollárért (tízmilliárd forintért) váltottak jegyet a nézők, ezzel a kasszasikerlista csúcsán landolt. Sejthető volt, hogy olyan blocbuster lesz, ami az első helyen fog landolni, mégsem képregényfilm, amiknél általában ez borítékolható, akárcsak a nagyobb stúdióknál készült animációs meséknél. A galaxis őrzői vol. 2. című produkció pedig 35,3 millió dollárral (9,7 milliárd forinttal) növelte bevételét az elmúlt három napban, ezzel már 300 millió dollárnál tart észak-amerikai jegyeladása.

Az Alien-sorozat hatodik filmjében Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup és Danny McBride alakítják a főbb szerepeket. A tengerentúli piacokon, ahol korábban volt a film bemutatója, már 46 millió dolláros (12,7 milliárd forintos) jegybevételnél jár Scott sci-fije. Igazából az új Alien teljesen vegyes kritikákat kapott. Nem tartják rossznak, de forradalminak sem, inkább egy retro kaland a rajongóknak.

A Minden, minden című tinidráma a harmadik helyen végzett a hétvégén 12 millió dolláros (3,3 milliárd forintos) mozis bevétellel, ezzel a harmadik helyre futott be. Az Amy Schumer és Goldie Hawn főszereplésével forgatott Ó, anyám! című vígjáték 7,6 millió dollárt (kétmilliárd forintot) keresett a jegypénztáraknál.

Az Egy ropi naplója című könyvsorozat nyomán készült új film, az Egy ropi naplója - A nagy kiruccanás pedig az ötödik lett a hétvégi kasszasikerlistán 7,2 millió dollárral (1,98 milliárd forinttal). (Torony; MTI)