Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bruce Willis nem csípi, ha elrabolják a kutyáját

Bruce Willis nem csípi, ha elrabolják a kutyáját

Zene, Film & Kultúra

Bruce Willis nem csípi, ha elrabolják a kutyáját

Zene, Film & Kultúra

Promotions 07:20
A színészi gárdát például tényleg remekül sikerült összehozni, de a film nagyját valószínűleg Willisnek és John Goodmannek kell a hátán cipelnie. Azt már láthattuk, hogy Keanu Reeves mire képes, ha cseszegetik a kutyáját, így most Steve Ford magánnyomozón a sor, hogy megmutassa mennyire tökös egy állatbarát akcióhős.

Persze itt nem a John Wick féle mészárlásra kell gondolni. A Volt egyszer egy Venice a humorra fog rámenni, de az csak a teljes moziból derül majd ki, ez mennyire lesz erőltetett.
 
Az alapsztoriban ellopják Willis kutyáját: Buddyt. Amennyiben viszont szeretné látni, végre kell hajtania mindazt az őrültséget, amelyet a banda kér, így kénytelen-kelletlen bele kell keverednie egy drogügyletbe. A helyzetet azt sem könnyíti, hogy közben egy bosszúszomjas szamoai testvérpár, egy uzsorás ostoba bérencei és még számos kétes fazon is a nyomában van. Steve azonban annyira bepöccen, hogy bármire hajlandó azért, hogy visszaszerezhesse szeretett kutyáját.

Hogy a fehér kis Buddy visszakerül-e szeretett gazdájához, azt júniusban tudhatjuk meg, addig is itt a kedvcsináló hozzá! (Torony)