Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jared Leto is beszáll a rendezésbe

Jared Leto is beszáll a rendezésbe

Zene, Film & Kultúra

Jared Leto is beszáll a rendezésbe

Zene, Film & Kultúra

Promotions 14:07
Sok színész próbál rendezni, de a többségüknek egyáltalán nem szokott összejönni a dolog. Ez persze csak egy erőpróba, mert ha nem sikerül, és lehurrogja a közönség, akkor az illető úgyis visszatér lelki sérülések nélkül a színészet világába. Túl sok lenne felsorolni, hányan buktak bele, de pozitív példának azonban fel lehet hozni Clint Eastwoodot, aki a legmagasabbra tudott kapaszkodni. Most Leton a sor, hogy megmutassa, mit tud kezdeni rendezőként, aki mellékesen a 30 Seconds to Mars énekeséként lett ismert, de színészként a Rekviem egy álomértban nyújtott szerepével robbant be. Az emberrablós történet producere Dick Wolf és Tony Ganz, az executive producer pedig Emma Ludbrook lesz. Leto korábban több dokumentumfilmet forgatott, számos zenés videó és reklámfilm is fűződik a nevéhez, munkáival több mint tucatnyi díjat nyert világszerte. Játékfilmet azonban most rendez először.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint Ellroy eredeti forgatókönyvét David Matthews dolgozza át. A történet 1974-ben játszódik Los Angelesben. Két rendőr az elrabolt ifjú örökösnőt, Patty Hearstöt keresi, miközben egy kollégájuk brutális meggyilkolásának ügyében is nyomoznak. Munkájuk során nemcsak korrupcióval találkoznak, de egy sötét, erőszakos összeesküvés is kirajzolódik előttük.

Leto, aki a Mielőtt meghaltam című film mellékszerepéért kapta Oscar-díját, legutóbb a Suicide Squad - Öngyilkos osztag című filmben szerepelt, ami saját bevallása szerint megbánt, mivel rommá vágták a jeleneteit. Legközelebb a Szárnyas fejvadász folytatásában láthatja a közönség a filmvásznon. (Torony, MTI)