Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Magyar produceré az első hely a Beatport trance listáján

Magyar produceré az első hely a Beatport trance listáján

Zene, Film & Kultúra

Magyar produceré az első hely a Beatport trance listáján

Zene, Film & Kultúra

Promotions 09:55
Márton Levente neve elég keveseknek lehet ismerős, de a Sunny Lax annál inkább, főleg a külföldi trance fanatikusok szótárában. A magyar producer persze nem most kezdte a szakmát. Az első EP-je két saját számmal jött ki: ez volt a P.U.M.A. és a Cassiopeia még 2006-ban. Itt a neve szinte azonnal felkerült a trance térképére, ugyanis a két dal az Above and Beyond trióhoz tartozó Anjunabeatsnél látott napvilágot. Ezután Levente rengeteg dalt írt és sok neves kiadóval volt kapcsolatban, de többségében az Anjunabeats csapott le a zenéire. A magyar producer remixerként sem tétlenkedett, ezeknek a száma is már rég átlépte a hatvanat. Kimondhatjuk, Sunny Lax nyomot hagyott a trance világban, de mégis azaz igazi elismerés, ha a saját stílusodban felkerülsz az első helyre.

A Beatport a világ vezető elektronikus zenei letöltő boltja. Áruházát nem csak lemezlovasok használják, hanem rajongók is, akik első kézből szeretik beszerezni kedvenceik legújabb dalait. Már csak ezért is nagy szó, hogy Sunny Lax dala az első helyen tudott végezni. Persze nem ez volt az első alkalom, hogy benne volt a top 10-ben.
 
A legtöbbet letöltött szám címe: Everything's A Lie, és egy igazi modern hangzású trance track lett. A szemfüles rajongók már Group Therapy 200 fellépésen is kiszúrhatták, ahol az Above and Beyond trió belecsempészte a fellépésébe. Aneym vokálja a régi klasszikus trancek dallamvilágát idézi, amit csak úgy jellemezhetnénk, hogy egyszerű, de nagyszerű.
 
Aki még most fog rákapni Sunny Lax zenéinek ízére, annak lesz mit bepótolnia. De ha a számok elfogytak, akkor sem kell csüggedni, mert nem hisszük, hogy Levente egy hamar le akar állni a zeneszerzéssel. (Torony)