Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Különálló koncerttel jön Budapestre Robbie Williams

Különálló koncerttel jön Budapestre Robbie Williams

Zene, Film & Kultúra

Különálló koncerttel jön Budapestre Robbie Williams

Zene, Film & Kultúra

Promotions 11:40
Robbie Williams Londonban jelentette be régóta várt európai stadion turnéját. Jövő nyáron 18 országban összesen 29 showt ad, az első koncert 2017. június 2-án a manchesteri Etihad Stadionban kerül megrendezésre. A turnén nem kisebb név fogja bemelegíteni a közönséget, mint a legendás angol pop banda, az Erasure. A szintipop és new wawe zenekar ugyebár nem kezdő, ugyanis már 1985 óta rajta vannak a zenei térképen. Robbie Williams amúgy nem rég vette át az óriási presztízsű BRITs Icon díjat. Ez a legmagasabb elismerés, amit a BRIT Awards szervezete átad, eddig csupán Elton John és David Bowie kapta meg. Kizárólag olyan művészeknek ítélik oda, akik mind szerzőként, mind előadóként komoly befolyással voltak az angol kultúrára, és a legnagyobb eredményeket érték el zenéjükkel.
 
A budapesti koncertre jegyek november 11-én 11 órától kaphatók, a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. Korlátozott számban kiemelt álló jegy is kapható az 5 különböző ülő-, és a normál állójegy mellett. Robbie jövőre, azaz 2017 augusztus 23-ára írt be minket a naptárába. A koncert a Groupama Arénában lesz. 

Közben megjelent az énekes tizenegyedik stúdió albuma, Heavy Entertainment Show címmel, amit már november 4-e óta rommá hallgathatnak a rajongók.