Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett a Metallica legújabb száma

Megérkezett a Metallica legújabb száma

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett a Metallica legújabb száma

Zene, Film & Kultúra

Promotions 09:49
Az amerikai thrash metal és heavy metal császárainak első albuma még 1983-ban jelent meg. A Kill ’Em All-t sokan az első valódi thrash metal lemeznek tartják. Persze már itt hatással voltak a Metallicára olyan zenekarok, mint a Motörhead, vagy a Venom. Legutóbbi albumuk a Death Magnetic-ot még 2008-ban adták ki, szóval nyolc év szünet után jelenik meg a csapat új lemeze. Az akkori felállásból James Hetfield (ének, ritmusgitár), Kirk Hammett (szólógitár) és Lars Ulrich (dobok) ma is a Metallicában játszanak, Robert Trujillo 2003 óta van a csapatban basszusgitárosként.

A Hardwired... To Self-Destruct című kiadvány november 18-án lesz mindenki számára elérhető. A Metallica a Hardwired című dalt már be is mutatta csütörtökön a minneapolisi 93X rádióban. Mint a csapat tagjai elmondták, a tizenegyedik stúdióalbum „utazásuk következő állomása”. A track nem sok populáris elemet tartalmaz és valóban visszaadja a valódi Metallica érzést.

A Hardwired... to Self-Destruct dupla CD-n és letölthető formátumban egyaránt elérhető lesz, és kap egy deluxe változatot is azokkal a gitárriffekkel, amelyek az albumot megalapozták. A legendás Los Angeles-i csapat eddig több mint 110 millió lemezt adott el világszerte.