Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zakatol a Balaton Sound

Zakatol a Balaton Sound

Zene, Film & Kultúra

Zakatol a Balaton Sound

Zene, Film & Kultúra

Promotions 11:50
Európa egyik legnagyobb szabadtéri elektronikus zenei fesztiválja idén lett 10 éves. Természetesen most is buli helyet csinálhatunk a nappalinkból, ugyanis ha nem tudunk ott lenni, internetes közvetítésen követhetjük a fellépéseket. Lássuk kiket streamelhetünk!

Péntek

17.30 – Martin Solveig
18.00 - Kraak & Smaak live
19.30 – Steve Aoki
19.45 - Irie Maffia
21.30 - Robin Schulz
21.30 – Tom Size
23.15 – Brains

Szombat

16.30 – Marge
19.45 – Sofi Tukker
21.30 – Armin van Buuren
21.30 - Akkezdet Phiai

Vasárnap

18.00 - Soerii & Poolek
19.45 - Cloud 9+
21.30 - Majka & Curtis

sound

Mindenképpen streameld: Armin van Buuren

A trance univerzum legismertebb DJ-je és producere, hat elementáris erejű, rendkívül sikeres album szerzője, a több mint hétszázadik adásánál tartó, huszonötmilliós törzsközönséggel rendelkező A State of Trance műsorvezetője, akit 2007 és 2010 között négyszer választott a világ legjobbjának a DJ Mag. Armin kegyeiért és mixeiért világsztárok versengenek, a Balaton Soundon is többször megvillant már. A magyar közönség egyik nagy kedvence idén októberben megjelent Embrace című új lemezének dalait is elhozza a Balaton-partra.

Nézd élőben ha kint vagy: Dimitri Vegas & Like Mike

Két mindenre elszánt, kirobbanó formában lévő elektronikus zenész, akiket eksztatikus, hangládagyilkos electro house indulóik és izzasztó bulikat generáló, dinamikus szettjeik tettek méltán híressé. A két görög származású belga DJ és producer rendszeresen kollaborál a szakma ászaival, sikerük töretlen, járjanak a világ bármely pontján, produkciójukkal arénákat képesek megtölteni. Jelenleg a DJ Magazine legjobb 100 DJ-t összefoglaló listájának első helyén állnak.