promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Holnap koncertezik a Billy Talent a Budapest Parkban
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mindent elsöprő punk-rock est lesz Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén június 7-én, ahol a már bejelentett Billy Talent, Zebrahead és Counterfeit mellé az Anti-Flag neve is felkerült a plakátokra, így minden összeállt egy igazi punk bulihoz a Budapest Parkban. Örömhír a metalcore rajongóknak is, hogy a stílus egyik megteremtőjeként számon tartott Killswitch Engage a metalcore négy másik nagyágyújával érkezik június 14-én, hogy kőkemény koncertekkel örvendeztessék meg a hazai közönséget.
 
A punk a legszabadszájúbb zenei műfaj, a Billy Talent nagy érdeme pedig, hogy a dühös világba ordibálás helyett a srácok dalai punk-rockos könnyedséggel szólalnak meg és másznak a fülekbe, míg szövegeik gyakran komoly problémákra hívják fel a figyelmet. Magyarországi fesztiválkoncertjeik után ezúttal pedig „klubkoncerten” Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén fognak játszani és úgy fest, nem érkeznek üres kézzel, mivel a július 29-én megjelent ötödik nagylemezükből is kapunk némi kóstolót.

Tavalyi zúzós koncertje után visszatér a Budapest Parkba az Anti-Flag, így téve teljessé a kiváló punk est headline-ját. A csapat csak úgy, mint a Billy Talent nem rejti véka alá a véleményét, ütős dalaikban és koncertjeiken gyakran közvetítenek háborúellenes üzeneteket és hangsúlyozzák az elfogadás fontosságát is. Előttük a Kaliforniából érkező hiper laza Zebrahead szállítja a napfényesebb dallamokat, míg az abszolút első zenekar a Counterfeit lesz, akik bár csupán csak tavaly alakultak, máris a brit punk-rock színtér legígéretesebb arcainak számítanak szemtelen előadásmódjukkal – bizonyára nem most hallunk róluk utoljára.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás