promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több mint egymillió rajongó működött közre David Guetta 2016-os Eb-himnuszában
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
„Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult a dalhoz – ez egy valóban egyedülálló együttműködés! Valami igazán különlegest akartam létrehozni azzal, hogy a rajongók szívét és lelkét adom a készülő himnuszhoz.” – üzente Guetta a közreműködőknek. „Amikor 1 millió zene-és focirajongót kértem arra, hogy zenéljenek velem, fogalmam sem volt, hogy hány ember reagál egyáltalán, és az az eszméletlen erő és támogatás, amit a világ minden pontjáról kaptam, egyszerűen elképesztő. Most már mindössze annyi dolgom maradt, hogy dalt gyúrjak a beérkezett felvételekből!” – tette hozzá a dj.
 
A „This One’s For You!” idén tavasszal debütál, és a 2016-os Európa-bajnokság nyitó- és záró ceremóniáján is elhangzik majd. A rajongói felvétel ezen kívül speciális zenei effektként is feltűnik a meccseken: ahányszor valaki gólt rúg, ez a dallam fog megszólalni.

A 2016-os labdarúgó EB június 10-én 21 órakor indul, az első meccsen Franciaország és Románia küzd meg egymással a Saint-Denis stadionban. A kupához írt himnusz május 13-án jelenik meg hivatalosan. (P.B.)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás