Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megvolt az újra összeállt Guns N' Roses első koncertje

Megvolt az újra összeállt Guns N' Roses első koncertje

Zene, Film & Kultúra

Megvolt az újra összeállt Guns N' Roses első koncertje

Zene, Film & Kultúra

Promotions 18:04
A Troubadour klubban ötszáz fős közönség előtt zenéltek a rocklegendák, és hamarosan a kaliforniai Coachella fesztiválon is fellépnek – írta meg a The Daily Telegraph. Ki kell mondjuk, hogy Slash és Rose se balhézott össze, ami igen jó előjelnek ígérkezik a turné előtt. A Troubadour-beli koncertre szinte aprópénzért, tíz dollárért adták a jegyeket a rajongóknak abban a lemezboltban, hol annak idején Slash, az együttes gitárosa dolgozott.

A közösségi médián megjelent hírek szerint a Guns N' Roses hagyományaihoz híven ezúttal is az It's So Easy című számmal kezdte a műsort. A pénteki koncert után pedig szombaton is felléptek Los Angelesben. Axl Rose és Slash 1993-ban Buenos Airesben lépett fel együtt utoljára, bár Slash távozása után Rose még különböző felállásokban tovább vezette az együttest.

A Guns N' Roses pénteken amerikai stadionokba szervezett koncertturnéja további állomásairól is beszámolt. Az Egyesült Államokon kívül csak három fellépést jelentettek be: április 19-én és 20-án Mexikóvárosban, július 16-án pedig Torontóban játszanak. Európai fellépésről sajnos még nincsen hír.