promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Paul McCartneyval kap extrát a Karib-tenger kalózai 5
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A világhírű brit zenész is csatlakozott a Dead Men Tell No Tales című epizód szereplőgárdájához, Johnny Depphez, aki ismét Jack Sparrow kapitányt alakítja, a Barbossát játszó Geoffrey Rushhoz, a Sparrow kapitány ellenfele, Salazar kapitány szerepébe bújt Javier Bardemhez és Orlando Bloomhoz, aki Will Turner szerepében tér vissza. Egyelőre nem tudni, milyen szerepet fog játszani McCartney. A hírportál újságírója a stábhoz közelálló forrásokból úgy értesült, hogy nem újravesznek jeleneteket, hanem egy extrajelentettel gazdagítják a filmet, amelynek felvételére még bőven van idő, hiszen a film bemutatóját 2017 májusára tervezik.

A Disney optimista a film sikerét illetően, amelynek producere Jerry Bruckheimer, aki a korábbi részek felett is bábáskodott. A filmet Joachim Ronning és Espen Sandberg, a felfedező Thor Heyerdahlról szóló Kon-Tiki két alkotója rendezi.

Nem McCartney lesz az első világhírű brit zenész A Karib-tenger kalózai sorozatban, a Rolling Stones gitárosa, Keith Richards Teague kapitányt, Sparrow apját alakította az Ismeretlen vizeken című 2011-ben bemutatott epizódban.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás