Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Végre megvan a Prometheus 2 „végleges” címe

Végre megvan a Prometheus 2 „végleges” címe

Zene, Film & Kultúra

Végre megvan a Prometheus 2 „végleges” címe

Zene, Film & Kultúra

Promotions 10:16
Viszont pozitív irányban változtat, ugyanis mindenképpen az alieneket szeretné előtérbe helyezni. Ugyebár az egész abból indult ki, hogy Scott betojt attól, hogy Blomkamp filmjét jobban várják az emberek, mint a Prometheus folytatását. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy Blomkampnek új projekt után kell néznie, mert nem lőtték le teljesen az Alien5-öt, de a Fox nem kíván most ezzel foglalkozni, így ennek a folytatásnak az elkészülése bizonytalan, rengeteg rajongó, köztük az én nagy bánatomra is. Scott féltékenysége amúgy már ott megmutatkozik, hogy ő nem akarta ilyen korán behozni az alieneket a filmjeibe, és még játszadozott volna jó ideig a filozofálós történettel. Abban tényleg csak bizakodom, hogy ennek valóban pozitív hatása lesz.
 
Ridley Scott visszatér az általa létrehozott Alien-univerzumba az Alien: Covenanttal, annak az előzménytrilógiának a második felvonásával, amely a Prometheusszal kezdődött, és Scott 1979-es sci-fi mesterművéhez vezet. A Covenant nevű felfedezőhajó egy elhagyatott bolygón landol valahol a galaxis távoli pontján, és a legénység rádöbben, hogy a még a felfedezetlen paradicsom valójában egy sötét, veszélyes világ, melynek egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fassbender), a Prometheus expedíció egyetlen túlélője.

alien cc
Az Alien: Covenant forgatása 2016. februárjában kezdődik meg Ausztráliában. Ezen Fassbender mellett részt fog venni Noomi Rapace is, bár az ő karakteréről még nem sok mindent tudunk. A hivatalos megjelenés dátuma is megvan, ami 2017. október 6. A Cinestar még azt is kikutatta, hogy ekkor pont a Warner Bros. féle Dzsungel könyvével kell majd megküzdenie a pénztáraknál. Az igazi Alien fanokat ekkor pont nem fogja érdekelni Maugli nyöszörgése.