Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Színházak Éjszakája 2015

Színházak Éjszakája 2015

Zene, Film & Kultúra

Színházak Éjszakája 2015

Zene, Film & Kultúra

Promotions 13:58

Budapest neves színházai, színészei különleges, egész estés programsorozattal várják a közönséget, hogy bemutathassák színes arcukat, sokoldalúságukat. És hogy mitől lesz ez az est más, mint a többi? Attól, hogy a függöny korábban gördül fel a megszokottnál. Attól, hogy most arra kérjük a nagyérdeműt, ne csak néző legyen, vegyen is részt a játékban. És attól, hogy egészen hajnalig a színpadé a főszerep!

2012 tavaszán fővárosi színházigazgatók határozták el, hogy létrehozzák a Színházak Éjszakáját. Az ötletgazdák legfontosabb törekvése az volt, hogy szélesre tárják a színházak kapuit a színházba csak ritkán járó közönség előtt, olyanokat is becsábítsanak a nézőtérre, akik soha sem járnak színházba csak erre az estére jellemző, rendhagyó előadásokat mutassanak be.

A Színházak Éjszakája szervezői ezért 2013-ban elnyerték a Fővárosi Önkormányzat legnagyobb, alkotó kollektíváknak járó elismerését, a Budapestért Díjat.

Résztvevő színházak 2015-ben:

Átrium Film-Színház, Bethlen Téri Színház, Budapesti Operettszínház, Budapest Bábszínház, Centrál Színház, Dumaszínház, Játékszín, József Attila Színház, Jurányi Inkubátorház, Karinthy Színház, Katona József Színház, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, Madách Színház, Magyar Állami Operaház, MU Színház, Nemzeti Színház, Örkény István Színház, Pinceszínház, Radnóti Miklós Színház, Rózsavölgyi Szalon Arts&Café, Ódry Színpad (Színház- és Filmművészeti Egyetem), Szkéné Színház, Thália Színház, Trafó, Újszínház, Vígszínház

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

Kultúra Cikkek helyszínek 2015 éjszakája Színházak
Ha automata ajtórendszerek, akkor record!
Ha automata ajtórendszerek, akkor record!

Ha automata ajtórendszerek, akkor record!